085-4019525 info@cleverclear.nl

CONTACT

CLEVER CLEAR

E-mail

Info@clever-clear.nl

Bellen

085-4019525

Contactformulier

Vul onderstaand contactformulier in

Neem hier contact op!

De bewezen voordelen van
Clever Clear:

N

Comfort

N

Toekomstbestendig

N

Verhoogde levenskwaliteit

Neem hier contact op!

De bewezen voordelen van
Clever Clear:

N

Comfort

N

Toekomst bestendig

N

Verhoogde Levenskwaliteit

waterwijzer:

Wat is een waterontharder en hoe werkt het?

Een waterontharder is een apparaat dat hard water transformeert in zacht water door middel van ionenuitwisseling. Het verwijdert mineralen zoals calcium en magnesium die kalkaanslag veroorzaken, waardoor uw water zachter en smaakvoller wordt.

 

Wat zijn de voordelen van zacht water?

Zacht water biedt diverse voordelen, waaronder verminderde kalkaanslag op leidingen en apparatuur, een verbeterde smaak van water, zachtere huid en haar na het douchen, en een verlengde levensduur van essentiële apparatuur zoals vaatwassers, stoomovens, Quookers, koffieapparaten, waterkokers en boilers. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een efficiënter en duurzamer huishouden.

Waarom zou ik Clever Clear waterontharders kiezen?

Clever Clear onderscheidt zich door zijn innovatieve aanpak en maatwerk oplossingen. We bieden hoogwaardige waterontharders voor zowel thuisgebruik als zakelijke toepassingen, met aandacht voor gezondheid, milieu en kostenbesparing.

Hoe kan ik bepalen welke waterontharder geschikt is voor mijn behoeften?

Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste waterontharder. We kijken naar uw waterverbruik, locatie en specifieke vereisten om een op maat gemaakte oplossing te bieden die perfect past bij uw situatie.

Hebben jullie installatie en onderhoudsservice?

Ja, we bieden complete installatie van onze waterontharders door ervaren professionals. Daarnaast voorzien we in regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft functioneren en u blijvend van zacht water kunt genieten.

Zijn Clever Clear waterontharders milieuvriendelijk?

Absoluut. Onze waterontharders dragen bij aan een groenere levensstijl doordat ze de noodzaak van agressieve schoonmaakmiddelen verminderen. Dit leidt tot minder belasting van het milieu en draagt bij aan duurzaam watergebruik.